tiistai 9. heinäkuuta 2013

9.7. Helsingborg

Klo 4 startattiin kone ja lähdettiin ajamaan sumussa kohti Helsingborgia. Saatiin Merineppis seuraamme jonkin ajan kuluttua ja jatkoimme yhdessä meidän johtaessa, koska meillä on tutka ja heillä ei.
Olimme puoli yhden maissa perillä  ja menimme samantien tankkaamaan tankit ja varatankit täyteen. Lapset nukkui suuriman osan matkasta. Loppuvaiheessa näkyi molemmilla puolilla rannikkoa. Sekä Ruotsin että Tanskan. Huomenna aamulla lähdetään Tanskan puolelle ja Kööpenhaminasta koitetaan löytää tilaa.
Tämä päivä kierreltiin Helsingborgia ja täytyy sanoa, että hieno kaupunki. Ihan sataman läheisyydessä on vanha kaupunki ja ostoskadut, kirkkoja, puistoja ja kahviloita. Ihmisiä käveli rantabulevardia pitkin meidän veneiden edestä samalla, kun me ripustimme pyykkiä kuivumaan narulle ja kaiteille. Tällaisessä kaupungissa voisi kuvitella asuvansa.
Tanskan maa  ja Helsingör näkyy vastarannalla.

Meduusoja on vedessä runsaasti eli ei päästetty lapsiakaan uimaan.

Lähdössä kaupungille syömään.


Paljon tällaisia vanhoja rakennuksia.

Viljamin talutusnuora. Jani kävi ostamassa uudet rattaat Viljamille, ettei tarvitse kävellä niin pitkiä matkoja tai meidän kantaa. Vanhasta rattaasta oli pyörä irronnut Vätternin ylityksessä ja lentänyt pois, joten ne rattaat oli tullut tiensä päähän.








Maria kyrkan













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti