sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

12.7. Kööpenhamina

Aamulla lähdettiin ajamaan kohti Kööpenhaminaa. Matka kesti noin kolme tuntia ja sitten aloitettiin satamapaikan metsästys. Ensin kokeilimme Langelinien purjehdusseuran satamaa. Paikka on aivan Pienen merenneidon patsaan vieressä. Paikallisilla on siellä venepaikkoja, mutta jos paikka on merkitty vihreällä lätkällä niin siihen voi mennä. Satamakapteeni ilmoittaa, jos paikan haltija tulee takaisin ja täytyy siirtyä pois.
Siellä oli kuitenkin kaikki paikat käytössä, joten jatkoimme matkaa Christianshavniin ja saimme sieltä paikat molemmille veneille. Paikka on aivan lähellä kuuluisaa Christianian 'hippi'aluetta.
Autolautta, jolla mentiin Helsinborgista Helsingöriin. Taustalla Karlsborgin linna.




Vesibussi kiertoajelijoita.



Nyhavnin satama.

Hiekkaveistos näyttely.

Paikallisten veneitä.




Kun veneet oli kiinnitetty, lähdettiin kävelemään kaupunkiin, johon tulikin matkaa kahden kilometrin verran. Kävelimme ostoskatu Strögetin alkuun ja menimme Tivoliin koko illaksi. Sieltä sitten hipsittiin vielä iltamyöhään veneille. Lähdimme juuri sieltä pois, kun tivoli alkoi täyttyä ihmisistä yhdeksän jälkeen, kun siellä alkoi konsertti, jossa esiintyjinä mm. 30 sec from mars. Ja lauantaina esiintyy kuulemma Sting.
Ströget
Tytöt jaksoi ihmetellä eläviä patsaita.
Gorillakin tuli vastaan.


Karusellissa.
Vintageautot.
 
Tivolin kiinalainen teatterilava.
Tytöt vauhdissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti