maanantai 8. heinäkuuta 2013

8.7. Glommen


Aamu seitsemältä lähdettiin Göteborgista. Satama-alue oli siihen aikaan vielä  aika rauhallinen. Tuuli piti olla taas vähäinen, mutta kun pääsimme ulos avomerelle, huomasimme taas säätiedotusten vähätelleen. Ajoimme noin viisi tuntia kunnes olimme Treslövslägessä, jossa piti saada tankattua. Bensaa sai, mutta dieselpumppu oli rikki. Tankkasimme sitten omista varakanistereista, jotka pitäisi saada huomenna tankattua.
Samalla tehtiin ruokaa ja sitten jatkettiin matkaa ja huomattiin, että tuuli oli vielä yltynyt. Päätimme jatkaa seuraavaan satamaan, josta kirjan mukaan sai polttoainetta. Sinne päästyämme ja rantauduttuamme huomasimme, että sieltä ei kuitenkaan saanut dieseliä. Päätimme jäädä kuitenkin tänne ja jatkaa aikaisin aamusta( noin neljältä).  Merisneppis päätti kuitenkin jatkaa vielä matkaa seuraavaan satamaan, jossa treffaamme huomenna aamulla ja jatkamme kohti Helsingborgia, josta olisi tarkoitus ylittää Tanskan puolelle.
Emilia tiskaa.

Ilta meni huoltotoimenpiteitä tehden ja kaupassa käyden sekä juhlittiin kakun kera mamman synttäreitä. :)
Göteborgin hiljainen satama.
Vellova Pohjanmeri.
   


2 kommenttia:

  1. Heippa!! Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, PALJON ONNEA Marja, Paljon onnea vaan!!! :) :)
    En olekaan käynyt sivuillanne pariin päivään ja taas on tullut ihania kuvia matkastanne. Niitä on kiva katsella ja kiitos kun näette blogin eteen vaivaa. Onhan se samalla nykyaikainen päiväkirja..
    Göteborgista on minullakin kivat muistot, kun olin viikon siellä lomalla kuudesluokkalaisena Vanhasen Marjaanan luona (muistathan Jani, naapuristamme). Kaupassa oli kaikki jätti perhekokoisena, erityisesti jäätelö jäi mieleen. Suomessa ei ollut isot pakkauskoot silloin vielä muotia.

    Tänään käytiin Kiaran kanssa sukulaiskierroksella-isomummua,isä,äiti ja J+N L.joella. I ja Pojat on mökillä maalaamassa laituria ja kalastamassa.

    Halaus kaikille teille ja erityisesti synttärisankarille!! On teitä ikävä!
    Trevlig resa!!!

    VastaaPoista
  2. Muistan kyllä Johanna ja hänen veljebsä Mika (?). Kiitos terveisistä ja samat takaisin. Naatiskellaan Köpiksessä jo toista päivää nyt ja taidetaan olla täällä vielä tovi...

    VastaaPoista