perjantai 7. heinäkuuta 2017

7.7. Korsør 🇩🇰

Matkaa jatkettiin taas aamulla pilvisemmässä kelissä. Tuuli oli taas melkein tyyni. 


Ajomatka kesti melkein viisi tuntia n. 8 solmun nopeudella. Viimeinen tunti mentiin liu'ussa. Lapset leikki koko matkan ja försti teki makaronilaatikkoa ruuaksi. Tällaisella kelillä kelpaa veneillä, kun ruuanlaitto onnistuu ja lapset voi puuhata mitä vaan.

Perillä Korsøssä oltiin n. Klo 14. Siitä lapset ulos leikkimään ja Försti alkoi siivoamaan venettä. 


Yhtäkkiä paikalla ei ollut kuin Kapu ja Försti! Kapu käski pukemaan pelastusliivin päälle ja astumaan kumiveneeseen. Mitä ihmettä, Försti ajatteli, mutta totteli kuitenkin Kapteeniaan.
Niin he sitten lähtivät ajamaan Iso-Beltin sillan suuntaan. Määränpää tuntematon, ainakin Förstille. Perille päästyämme alkoi kuulua onnittelulaulu. Muu miehistö oli järjestänyt piknikin hiekkarannalle yllätyksenä Förstille, jolla on syntymäpäivä huomenna. Ja yllätys onnistui erinomaisesti! 
Siellä sitten vietimme mukavan iltapäivän Tanskalaisia voileipiä ja herkkuja syöden. Kapun sisko Katja oli nähnyt paljon vaivaa järjestäessään ja selvittäessään siihen liittyviä asioita. Tuli ikimuistoinen syntymäpäiväkahvitus!
 



Upeat maisemat piknikrannalta.

Synttärisankari matkalla yllätys beach bileisiin.

Bileet pystyssä

Viljamin tekemä kakku sankarille.

Tanskan merivoimien yksi kotisatama vierasvenesataman vieressä luulemme koska sotalaivoja oli parkeissa kymmenkunta.


Onpa sopivan nimimen talo! Storebro. Monilla asuintaloilla näyttää olevan annettu nimi jota erilaisilla kylteillä kerrotaan myös muille.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa huomista synttäripäivää förstille!!! Xxx 🌹🎉🎂🌞

    VastaaPoista