tiistai 18. heinäkuuta 2017

18.7. Visby 3. päivä🇸🇪

Kolmas päivä Visbyssä. Ja mikäs siinä. Kyllä täällä nähtävää riittää.
Aamupalan jälkeen Försti ja lapset otti kimpsut ja kampsut ja suuntasi puistoon retkelle. Kapu jäi veneeseen tekemään töitä. 

Kapu: "Jerry kannuun puhtaan dieselin osto. Pohjaproppu esisuodattimista ensin auki ja mahdollinen vesi ja roskat näin ulos. Oikean moottorin karkeasuodattimen vaihto.
Eipä se karkeasuodatin kauhean likaiselta näytä, ei ollenkaan. 


 Myös molemmat koneen kyljessä olevien hienosuodattimien vaihto. Täytettiin suodattimet dieselilla ja polttoainejärjestelmän ilmaus perään. 
Käynnistys yritys ja lähtihän se oikea moottorikin käymään, vaivoin mutta lähti kuitenkin. Annoin käydä pitkään ja käynti tasaantui ja muuttui normaaliksi. Näyttää toimivan, huomenna voi ylityksen sitten hyvillä mielin tehdä."

Levitimme peitot ihan leikkipuiston viereen niin lasten oli helppo käydä välillä juomassa ja syömässä. Ilma oli todella hieno ja välillä olikin pakko siirtää peittoja varjoon, ettei aurinko polta.




Emma huilailee 


Tara tykkäsi tulla ihan kylkeen kiinni.

Retken jälkeen Kapu ja Emilia kävi kaupassa. Kauppareissun jälkeen menimme jäätelölle Euroopan suurimpaan jäätelömyymälään. Siellä kävikin aikamoinen kuhina. 


Ritari kävi mainostamasta tulevaa keskiaika-tapahtumaa.

Illalla siivoiltiin paattia huomista avomeriosuutta varten. Eli huomenna matka jatkuu Ruotsin mantereen puolelle.  Moottori olisi tarkoitus käynnistää klo 4.30! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti