lauantai 5. heinäkuuta 2014

4.7.2014 Kinda Kanalilla 3. päivä

Aamulla taas jatkettiin matkaa ja heti tuli sulkuja. Nyt oli melkein pahimmat pyörteet, kun sulunhoitaja päästi vedet liian nopeasti. Vene iskeytyi vauhdilla seinää päin ja kaiteeseen tuli ikäviä naarmuja vaikka lepuuttajia oli runsaasti välissä. Aika touhua.
Tapasimme myös mukavia sulkuvahteja. Yksi antoi meille vettä omalla puutarhaletkulla ja jutteli paljon. Hän kehui kovasti venettämme. Osa sulunhoitajista ei puhele mitään ja osa höpöttää paljonkin. Sekä katselijat, että sulkuvahdit ovat ihmetelleet, että Suomesta asti ollaan tultu sinne. Ilmeisesti se on aika harvinaista.
Tänään mentiin viimeisestä sulusta ja sitten alkaa järviajelu. Yövyttiin erään järven rannassa olevalla laiturilla. Palveluina oli vesiletku. Täällä nämä vierasvenesatamat on ihan eri tasoisia, kuin esim. Götan kanavalla.
Ilta meni uiden ja saunoen. Lisäksi meille tarjottiin Ullanpäivän laiturikahvit. Järvellä meni kaikenlaista kulkupeliä pitkin iltaa.

Vesimassat liikkeellä.



Komee pytinki.

Försti ruorissa.

Kanaalin mukavin sulkuvahti. Asuu keltaisessa talossa ja sanoi, että jos tullaan aukioloaikojen ulkopuolella niin voi tulla koputtelemaan, jos on kotona niin voi avata sulun.

Näkymä veneestä yöpymispaikalla. Lapset pelasi kipparin kanssa illalla vielä jalkapalloa.

Kolmikko saunomassa.

Pellehyppykilpailu.



Näitä näkyi kaksi illalla pyörimässä ympäri järveä. Ja poppi soi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti