lauantai 12. heinäkuuta 2014

11.7. Trosa

Aamulla täytettiin taas vesitankkeja. Vettä kuluu aika tavalla, kun joka päivä koko perhe käy suihkussa omassa veneessä uimisten jälkeen tai muuten vaan.
Sitten jonotettiin sulkuun ja samalla keulapotkuri sanoi sopimuksen irti! Sillä lailla se vaan sitten taas hajosi. Noh...me olemme veneilleet jo kolme kesää ilman, joten eiköhän me pärjätä. Harmittaa vaan, kun se juuri talvella takuukorjattiin ja taas se hajosi. No, jokatapauksessa...kolme sulkua ja sitten oltiin merellä.
Ajopäivä oli pitkä. 10 tuntia ja 65,3 nm. Onneksi keinutusta oli suht. vähän, joten lapsilla riitti puuhaa matkan ajaksi ja kaikki otti vielä päikkäritkin.
Illalla olimme Trosassa ja näytti, että kaikki paikat on täynnä. Ajoimme sinnikkäästi ihan loppuun asti ja siellä oli vapaita paikkoja. Sitten lähdettiin lasten kanssa leikkipuistoon tunniksi ja sen jälkeen nukkumatti kutsui. Valitettavasti jossain lähellä oli isot bileet ja musiikki jumputti myöhään yöhön. Näytti nätiltä kaupungilta. Ei ehditä sen paremmin tutustumaan, kun huomenna jatketaan kohti Tukholmaa.


Leikkipuistossa. Viljamista on tullu oikeen taitava kiipeilijä.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti