keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

19.6. Lähtö Tanskaan

Lähtöpäivä koitti ja ilma oli mitä parhain.
Kun vihdoin olimme irtautuneet kotilaiturista, niin huomasimme, että Ruotsin kruunut oli jäänyt kotiin. Menimme sitten tankkamaan dieseliä ja vettä tankkeihin ja septikin saatii samalla tyhjennettyä ja siitä hetken päästä Janin isä toi meille unohdetut rahat. Kiitos niistä! :)
Tankkausasemalta lähdettäessä kippari testasi keulapotkuria vähän enemmän kuin ennen ja yhtäkkiä se lakkasi toimimasta. :O
Päätimme mennä venekerhon tukikohtaan Vehaniemeen ja olla siellä yö. Aamulla jatkettaisiin aikaisin matkaa kohti Ahvenanmaata ja Kastelholmaa. Siellä ollaan Juhannus. 
Ilta meni mukavasti kumiveneellä ajellen ja uiden sekä saunoen.
Niin ja keulapotkurista oli siis mennyt sulake. Ja kaikkea muuta olisi varaosina ollut,  mutta ei sitä. Maarianhaminassa sunnuntaina saadaan sellainen sulake, kiitos Markkulle jo etukäteen :) Mutta eiköhän me pärjätä hetki ilmankin, kun edellisetkin kesät on pärjätty  ilman. :)
Nyt yöpuulle!

3 kommenttia:

  1. En sitten muistanut että keulapotkuria kerrallaan 10sekunnin pätkissä pitää käyttää, eikä putkeen 20 sekuntia...nyt muistan.
    Paloi 355A sulake :)

    VastaaPoista
  2. No onneks särky nyt eikä loppukesästä kun et enää osaa olla ilman keulapotkuria :D Missä kumipaatti? Eikö me se katolle sidottu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumipaatti tulee hinauksessa nyt. Pistän katolle taas kun lähdetään kohti Ruotsia.

      Poista